Bănci și Asigurări

Groupama a vândut asigurări în valoare de 98 mil. euro în prima jumătate a acestui an

Groupama s-a poziţionat anul trecut pe locul patru în clasamentul local cu prime brute subscrise de 932 milioane de lei.

Groupama s-a poziţionat anul trecut pe locul patru în clasamentul local cu prime brute subscrise de 932 milioane de lei.

Autor: Anelis Baciu

05.09.2017, 00:05 297
Pe piaţa-mamă, Groupama a înregistrat o creştere firavă, de sub 2%, în condiţiile în care pe pieţele mature, spaţiul de creştere este limitat.
Groupama, subsidiara locală a asigurătorului francez cu acelaşi nume, a înregistrat în primele şase luni ale acestui an prime brute subscrise de 98 milioane de euro (450 mil. lei), în creştere cu 2,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor prezentate la Paris. Asigurătorul francez ţinteşte afaceri de un miliard de lei în România în acest an, respectiv o creştere de circa 10%. Avansul raportat pe plan local poziţionează România pe locul trei în rândul celor mai dinamice pieţe pentru asigurătorul francez, după Ungaria şi Turcia, unde creşterea semestrială este de 10,4%, respectiv 3,1%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO