Bănci și Asigurări

Euroins spune că exclude creşterea cotei de piaţă pe RCA. Cifrele la şapte luni arată însă o creştere de 60% a subscrierilor din RCA

Jeroen van Leeuwen, chief operating officer la Euroins Insurance Group

Jeroen van Leeuwen, chief operating officer la Euroins Insurance Group

Autor: Anelis Baciu

31.08.2015, 00:05 491
Euroins, asigurător deţinut de grupul bulgar Eurohold, exclude creşterea vânzărilor de poliţe auto obligatorii (RCA), iar în perioada următoare se va focusa pe diversificarea portoliului, a afirmat Jeroen van Leeuwen, chief operating officer în cadrul companiei. Euroins este cel mai mare asigură­tor de răspundere civilă auto din piaţa locală, cu o cotă de peste 20%.
 
„Euroins nu a constatat o majorare a cotei sale de piaţă pe segmentul RCA. Aceasta se datorează preponderent creşterii tarifelor, care au avut loc în ultimul an şi care vor cumula o diferenţă pozitivă de peste 20%. Avem ca obiectiv ferm diversificarea portofoliului nostru şi de aceea majorarea cotei de piaţă pe segmentul RCA nu este, sub nicio formă, pe agenda societăţii noastre“, a declarat Van Leeuwen.
 
Declaraţiile executivului Euroins vin ca reacţie la informaţiile care au apărut în presă zilele trecute potrivit cărora clienţii de RCA ai Astra Asigurări se vor îndrepta către Euroins şi Carpatica Asig, ca urmare a falimentului Astra.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO