Burse - Fonduri mutuale

Oferta Alro Slatina, pe ultima sută de metri

Oferta Alro Slatina, pe ultima sută de metri

Autor: Liviu Popescu

17.07.2018, 00:06 1221

♦ La bursă, acţiunile Alro Slatina au crescut luni cu 0,85% şi au pus capăt unei serii de şase şedinţe consecutive de scădere.

Numărul acţiunilor subscrise de investitorii de retail în cadrul ofertei de vânzare de acţiuni Alro Slatina la bursa românească era de 5,22 milioane de unităţi luni la ora 18:00 în 415 ordine, ceea ce înseamnă un grad de subscriere de 9,1% pentru tranşa de retail, po­trivit informaţiilor fur­nizate de brokeri.

Spre com­paraţie, vineri seară, investi­torii mici aveau sub­scrise 4,65 mi­lioane de unităţi în 380 de ordine. Datele de sub­scriere afe­rente investitorilor insti­tu­ţionali vor fi publicate după fina­lizarea ofertei. În cadrul ofertei, investi­torilor mici le sunt destinate 15% din pachetul scos la vânzare de doi acţionari (Vi­metco şi Conef), echivalentul a 57,6 mi­lioane de acţiuni, restul aparţinând tranşei investitorilor instituţionali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO