Business Construct

Ambasada Chinei a plătit 4 mil.euro pentru o clădire în centrul Bucureştiului unde amenajează un centru cultural

Ambasada Chinei a plătit 4 mil.euro pentru o clădire...

Autor: Roxana Rosu

16.10.2017, 10:37 1923

Ambasada Chinei a cumpărat o clădire  cu şase etaje în zona centrală a Bucureştiului (Str Batiştei-Armenească-Rosetti), unde va amenaja un centru cultural, valoarea tranzacţiei fiind de 4 milioane euro.

Tranzacţia a fost intermediată de compania imobiliară Regatta Real Estate.

“Găsirea imobilului care să îndeplinească solicitările ambasadei a fost o provocare. Căutarea a durat aproape un an de zile, dar ne bucurăm că am reuşit să oferim clientului cel mai potrivit imobil de pe piaţă. Imobilul este compus din parter, subsol şi şase etaje, cu multe spaţii deschise pentru cursuri, expoziţii şi alte activităţi culturale”, a declarat Robert Teodorescu, Sales Department Manager al companiei Regatta Real Estate.  

Clădirea are 3500 metri pătraţi.

Regatta a intermediate în trecut şi alte tranzacţii cu Ambasada Chinei în România, inclusiv pentru stabilirea reşedinţei oficiale a ambasadorului.

“Cea mai mare comunitate chineză din sud-estul Europei se află în România, iar China este unul dintre marii investitori din România în materie de tehnologie şi smart city. Suntem bucuroşi să susţinem prin serviciile noastre dezvoltarea celor două ţări.”, a spus Eduard Uzunov, preşedintele companiei Regatta Real Estate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO