Business Hi-Tech

400 de specialişti IT din România dezvoltă soluţii software pentru grupul francez Société Générale

Philippe Garcet, directorul executiv al Societe Generale European Business Services: „Vrem să continuam să investim în România fiindcă este un <<bazin>> de talente. Simililaritatea culturii şi apropierea geografică, plus apartenenţa la UE care simplifică procesele legale şi de conformitate”

Philippe Garcet, directorul executiv al Societe Generale European Business Services: „Vrem să continuam să investim în România fiindcă este un <> de talente. Simililaritatea culturii şi apropierea geografică, plus apartenenţa la UE care simplifică procesele legale şi de conformitate”

Autor: Ioana Nita

19.09.2017, 00:06 1095

Société Générale European Business Services are în prezent la Bucureşti 1.200 de angajaţi în total şi are în plan să crească numărul acestora la peste 1.400 până la finalul anului.

Société Générale European Business Services (SGBS), centrul local de servicii pentru grupul francez Société Générale, are în plan să ajungă la finalul acestui an la o echipă de aproape 500 de specialişti IT, cu peste 17% mai mulţi faţă de numărul actual. În prezent, divizia IT din cadrul companiei numără 400 de persoane, aceştia reprezentând circa o treime din numărul total de angajaţi – 1.200. „În prezent avem peste 400 de specialişti IT în centrul SGBS din România care lucrează pentru diferite entităţi ale grupului, iar planul este de a continua să mărim echipa locală. Am început operaţiunile în 2015, iar anul trecut echipa de specialişti IT era formată din 220 persoane. Practic, am dublat echipa faţă de 2016, iar anul acesta vom încheia cu circa 470 specialişti IT”, a declarat Philippe Garcet, directorul executiv al Société Générale European Business Services. Compania, înfiinţată în 2011, oferă servicii pentru entităţile grupului din întreaga lume în diverse domenii de activitate: finanţe / contabilitate, resurse umane, IT şi operaţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO