Business Hi-Tech

Atac agresiv al Vodafone: operatorul le va trimite gratis acasă românilor o cartelă sim, cu 100 de minute în reţea

Atac agresiv al Vodafone: operatorul le va trimite gratis acasă românilor o cartelă sim, cu 100 de minute în reţea

Autor: Adrian Seceleanu

14.01.2013, 17:57 15457

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a demarat pe pagina web proprie o campanie comercială agresivă, prin care le va trimite gratuit acasă o cartelă SIM cu număr şi care poate fi utilizată fără niciun cost pentru a realiza 100 de minute de apeluri în reţea către orice client care solicită acest lucru, potrivit datelor de pe pagina web.

"Poţi comanda un sim promoţional gratuit, o singură dată în 12 luni calendaristice. Completează formularul de mai jos şi primeşti SIM-ul în maximum 2 săptămâni, gratuit", conform datelor de pe pagina web a companiei. Clienţii care comandă cartela şi apoi o activează primesc 100 de minute de apeluri în reţea, potrivit aceleiaşi surse. "Activează-ţi Cartela Vodafone - SIM promoţional gratuit şi ai 100 de minute în reţea, valabile 30 de zile de la activare. Poţi activa SIM-ul promoţional oricând vrei, într-un interval de maxim 12 luni. În plus, beneficiezi de 4 luni de activitate şi 10 luni perioadă de graţie".

În mod obişnuit, o cartelă SIM cu număr costă în jur de 25 de lei.

Mutarea Vodafone nu este o noutate - liderul pieţei Orange lansând o campanie similară - activă şi în prezent, în urmă cu patru ani de zile, însă este o surpriză, în condiţiile în care în ultimii ani oficialii companiei au atacat frecvent distribuirea gratuită de cartele de către Orange, susţinând că aceste acţiuni măresc artificial numărul de clienţi de pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO