Profesii

Topul celor mai activi angajatori în luna noiembrie: Retailerii şi companiile IT&C

Topul celor mai activi angajatori în luna noiembrie:...
26.11.2016, 20:30 1600

Retailerii şi companiile din industria IT&C au fost în luna noiembrie companiile care au publicat cele mai multe anunţuri de angajare, conform unui top publicat de eJobs, cel mai mare portal de recrutare de pe piaţa locală.

Primele locuri din top sunt ocupate de retailerii Mega Image - cu 327 de joburi scoase la concurs şi Profi (325 de joburi), furnizorul american de servicii de externalizare Computer Generated Solution (287 de joburi) şi compania de resurse umane Pro Solutions Agency (cu 287 de joburi) care caută oameni pentru companii precum grupul Telekom, conform datelor publicate de eJobs.

11 dintre companiile din top 50 activează în industria de retail, iar aproape 20 dintre firme sunt din industria IT&C. Companiile care operează reţele de magazine din domeniul alimentar, electro-IT şi farma înregistrează cel mai mare număr de candidaţi pentru posturile scoase la concurs.

„Unele dintre cele mai râvnite domenii de lucru sunt în retail (Kaufland România are peste 5.300 de aplicanţi, iar Altex România are peste 4.400 de aplicanţi), în teleco­mu­nicaţii (RCS & RDS are peste 3.600 de aplicanţi) şi în farmacie (Mediplus Exim SRL - Sensiblu are peste 3.500 de aplicanţi)“, conform datelor eJobs.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO