Business Hi-Tech

Lucrurile au scăpat de sub control: Noul preşedinte al ANCOM a fugit de audierile din Parlament. Şeful Comisiei de IT: Oameni din întreg spectrul politic sunt îngroziţi de ce se întâmplă la ANCOM

Noul preşedinte al ANCOM Adrian Diţă a confirmat participarea la audierile de la Parlament, iar apoi nu s-a mai prezentat, invocând cu 55 de minute înaintea orei programate „motive obiective“ de a absenta.

Noul preşedinte al ANCOM Adrian Diţă a confirmat participarea la audierile de la Parlament, iar apoi nu s-a mai prezentat, invocând cu 55 de minute înaintea orei programate „motive obiective“ de a absenta.

Autor: Adrian Seceleanu

21.06.2017, 00:05 1203
Noul preşedinte al Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii Adrian Diţă, instalat în funcţie de coaliţia PSD-ALDE în data de 11 mai, nu s-a prezentat marţi la audierile din Comisia de IT a Camerei Deputaţilor unde urma să ofere explicaţii în faţa parla­mentarilor despre reorganizarea-şoc a puternicei instituţii de reglementare, în urma căreia 9 persoane din echipa de conducere urmează să fie concediate iar marea majoritate a celorlalţi şefi şi-au pierdut posturile, fiind mutaţi pe poziţii inferioare şi salarii mai mici.
 
„Am făcut această convocare săptămâna trecută că urmare a semnalelor din spaţiul public privind schim­bă­rile care au loc în instituţie. A confirmat prezenţa şi în urmă cu jumătate de oră de începerea audierilor ne-a înştiinţat că nu poate veni, fără să precizeze un motiv”, a declarat deputatul USR Cătălin Drulă, preşedintele Comisiei IT&C din Camera Deputaţilor.
 
 Şeful Comisiei de IT a arătat presei mesajele e-mail prin care Adrian Diţă a confirmat partici­parea şi apoi mesajul e-mail transmis de la cabinetul preşedintelui prin care este anunţată absenţa preşedintelui ANCOM din Parlament. “Din motive obiective, Adrian Diţă, preşedintele ANCOM, nu poate da curs invitaţiei dvs.”, conform mesajului e-mail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO