Business Hi-Tech

Orange a făcut cele mai puţine schimbări de CEO şi directori comerciali

Orange a făcut cele mai puţine schimbări de CEO şi...

Autor: Adrian Seceleanu

11.02.2016, 00:08 1120

Dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală, grupul Telekom a trecut prin cele mai multe „frământări“ din 2011 încoace.

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mo­bilă după venituri, profit şi numărul de clienţi, a operat în ultimii şase ani cele mai puţine schimbări de CEO şi la nivelul echipei comerciale dintre cele mai mari companii de pe piaţă, arată o analiză realizată de ZF.

Timp de patru ani consecutivi - în perioada 2012 - 2015 Orange nu a făcut nicio schimbare de CEO sau la vârful echipei comerciale, în timp ce în aceeaşi perioadă grupul Telekom a avut un singur an (2014) fără nicio modificare în top management la nivelul poziţiilor respective. Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa de telefonie mobilă, a înregistrat pe de altă parte doi ani în care nu a realizat nicio schimbare de CEO sau la vârful echipei de directori comerciali (în 2012 şi 2015).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO