Business Internaţional

Care este jobul plătit cu 250 de dolari pe oră şi care nu necesită o diplomă de facultate. Oricine poate să facă asta chiar şi de acasă

Care este jobul plătit cu 250 de dolari pe oră şi care...
04.11.2023, 16:23 653

Cei ce ce vor să câştige un salariu generos în timp ce lucrează de acasă ar trebui să ia în considerare un loc de muncă în marketing. Conform platformelor de specialitate, jobul este remunerat şi cu 250 de dolari pe oră, ceea ce ar îngroşa conturile celor interesaţi cu sume cuprinse între 50.000 şi 60.000 de dolari pe lună, scrie CNBC.

Pandemia Covid-19 a stimulat o nouă cerere de marketing digital, deoarece criza de sănătate publică a privat întreprinderile de tacticile tradiţionale de marketing şi tot mai mulţi consumatori au făcut cumpărături online.

Chiar şi trei ani mai târziu, această cerere nu dă semne de diminuare: Managerii de marketing se numără printre carierele cu cea mai rapidă creştere din SUA, potrivit LinkedIn.

Platformele de joburi precum lexJobs şi Freelancer.com înregistrează, de asemenea, o creştere a numărului de roluri de marketing la distanţă, hibride şi freelance.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO