Business Internaţional

Care este meseria pe care o poate face oricine şi unde poţi câştiga aproape 200.000 de dolari pe an

Care este meseria pe care o poate face oricine şi unde...

Autor: Business Magazin

26.08.2023, 14:01 2010

Pasiuna pentru fotografie a lui Grace Torres a devenit mai mult decât un hobby, şi s-a transformat în cariera ideală care a ajutat-o la 23 de ani sa atingă indepedenţa financiară. După o investiţie totală de 45.000 de dolari cu care şi-a transformat pasiunea în business, ea a bifat în 2022 venituri de 177.000 de dolari pe an, iar astăzi încasează peste 10.000 de dolari pe lună, scrie CNBC.

După ce s-a îndrăgostit de fotografie la vârsta de 13 ani, Torres a petrecut ani de zile filmând petreceri Sweet 16 în New Jersey pentru un salariu mic şi lucrând la Chick-Fil-A pentru a-şi permite un set de echipamente foto de 500 de dolari. În timp ce urma cursurile Universităţii Southeastern din Lakeland, Florida, a câştigat câţiva clienţi şi bani - dar nu era sigură că fotografia ar putea plăti facturile după facultate.

Apoi, a aflat că fotografii independenţi de succes încep adesea prin a investi în echipamente de înaltă calitate. Aşa că, după ce a absolvit facultatea în decembrie 2020, Torres a investit în aparate foto şi obiective noi şi, treptat, şi-a lansat businessul.

„Întotdeauna am avut mai multe locuri de muncă în timpul facultăţii, aşa că faptul că am putut să am un singur loc de muncă, în care să am propriul meu program şi să îmi fac propriul program a fost o binecuvântare pentru mine. Mă trezesc în fiecare dimineaţă încântată să lucrez cu clienţii cu care lucrez şi să fac ceea ce îmi place”, a declarat tânăra antreprenoare.


Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO