Business Internaţional

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite într-un atac armat comis în Statele Unite. Autorul a fost împuşcat mortal de poliţie

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite într-un atac...

Autor: Teodora Marinescu

17.06.2018, 18:15 3787

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite, duminică, într-un atac armat comis în orăşelul american Trenton, situat în statul New Jersey, anunţă autorităţile locale, precizând că un suspect a fost împuşcat mortal, informează site-ul postului CNN.

Principalul suspect, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost împuşcat mortal de autorităţi, în timp ce un alt suspect a fost reţinut. Poliţia a descoperit mai multe armem a anunţat procuror Angelo Onofri.

"Ar fi putut fi cu siguranţă mult mai rău, dat fiind spaţiul înghesuit şi numărul de focuri care au fost trase", a adăugat procurorul.

Şaisprezece din victime au fost transportate de la spitalele din zonă, a anunţat Centrul Medical Regional şi Centrul Medical St. Francis. Printre victime se numără şi un băiat de 13 care se află în stare critică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO