Business Internaţional

Unul dintre favoriţii pentru preşedinţia Statelor Unite: Este inacceptabil ca România să aibă Internet mai rapid decât Statele Unite. Trebuie să schimbăm asta!

Unul dintre favoriţii pentru preşedinţia Statelor...

Autor: Ştefan Stan

03.03.2016, 11:39 12373

Bernie Sanders, unul dintre favoriţii la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a vizat România într-o declaraţie extrem de controversată, în care acuza că este inacceptabil ca România să aibă o viteză de Internet mai mare decât Statele Unite, scrie Reuters. 

El a declarat că ”locuitorii României se bucură de o viteză de Internet net superioară celei de care se bucură cetăţenii americani, ceea ce este inacceptabil şi trebuie schimbat”. El a adăugat că internetul de mare viteză nu mai este un lux, ci este crucial pentru America pentru a putea fi conectată cu restul lumii. 

Răspunsurile pe care le-a primit pe Twitter au fost cel puţin amuzante: ”Bănuiesc că acum ar trebui să invadăm România şi să le furăm Internetul”, sau ”Dacă scopul nostru este să ajungem din urmă Bucureştiul nu înseamnă că vom câştiga vreo medalie”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO