Companii

Antibiotice Iaşi se duce cu birouri la Kiev şi Chişinău. „În Vietnam finalizăm angajările“

Ioan Nani, şeful Antibiotice Iaşi

Ioan Nani, şeful Antibiotice Iaşi

Autor: Mirabela Tiron

26.02.2018, 00:07 2431

Ioan Nani, CEO al producătorului de medi­camente Anti­bio­tice Iaşi, unul dintre cei mai mari jucători de pe pia­ţa, spune că în 2017 compania şi-a atins ţintele şi că în acest an continuă dezvoltarea prin consolidarea prezenţei pe pieţele externe.

„Deschidem la Chişinău o reprezentanţă, în a doua jumătate a anului deschidem o reprezentanţă şi la Kiev, în Vietnam unde avem o reprezentanţă finalizăm angajările, deja am adus 30 de produse pe piaţa din Vietnam. Luna vi­itoa­re mer­gem în SUA pentru doi noi parte­neri distribuitori.“ El subliniază fap­­tul că în acest an compania va con­­tinua să se dezvolte pe pieţele in­ter­­na­ţionale. Astfel, dacă anul tre­cut 32% din cifra de afaceri a ve­nit de la export, în acest an obiec­tivul este ca producătorul să îşi asigure 40% din afaceri la export. Antibiotice, listat la bursă, a înregistrat vânzări de 336 mil. lei în 2017 şi un profit de 33 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO