Companii

Este oficial: Oraşul din România unde se construieşte o nouă fabrică care va face perne şi pilote, după o investiţie de 7 milioane de euro

Este oficial: Oraşul din România unde se construieşte...

Autor: Mirabela Tiron

13.04.2024, 08:25 7884

♦ Noua unitate va dubla capacitatea de producţie: în prezent compania produce în Mizil 1.000 de pilote şi 3.500 de perne zilnic ♦ Produsele sunt vândute sub brandul HomeStill în marile magazine din ţară.

Compania Meltem Textil, din Mizil, judeţul Prahova, controlată de Mustafa Murat Iplikci şi Mehmet Iplikci, va construi o fabrică de perne şi pilote, o investiţie de 7 mil. euro, cu bani din Programul de Tranziţie Justă.

„Am realizat proiectul cu ajutorul unei firme de consultanţă ÅŸi a fost aprobat. Până în 2026 fabrica trebuie să fie gata. Această nouă unitate va dubla capacitatea de producÅ£ie pe care o avem. ÃŽn prezent producem în fabrica pe care o avem în Mizil 1.000 de pilote ÅŸi 3.500 de perne zilnic“, a spus pentru ZF Mustafa Murat Iplikci,  care a venit în România în urmă cu 22 de ani, pentru a face comerÅ£ cu textile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO