Companii

Fabrica de ţevi TehnoWorld din Suceava a ajuns la afaceri de 434 mil. lei, plus 5% în 2023, cu un profit de 45 mil. lei. Fabrica este în discuţii de vânzare

Fabrica de ţevi TehnoWorld din Suceava a ajuns la...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.04.2024, 00:05 2007

TehnoWorld, companie din Suceava care produce ţeavă din polietilenă, şi-a majorat cifra de afaceri cu 5% în 2023 comparativ cu anul precedent, ajungând astfel la 434,4 milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a urcat la 45,5 milioane de lei, iar numărul de angajaţi a crescut cu circa 25, până la 233.

Ziarul Financiar a scris în fe­bruarie 2024 că firma TehnoWorld a fost scoasă la vânzare, de acest proces ocupându-se compania de consultanţă EY. Printre potenţialii cumpărători s-ar regăsi, potrivit datelor ZF, şi irlan­de­zii de la CRH, care deţin în România producătorul de ciment Romcim. Nici reprezentanţii CRH, nici cei ai TehnoWorld nu au confir­mat însă discuţiile privind această tran­zacţie.

Produsele care se fac în halele TehnoWorld sunt potrivite pentru realizarea proiectelor de infra­struc­tură, reţele de alimentare cu apă, reţele de canalizare, irigaţii, manage­mentul deşeurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO