Companii

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact a bugetat pentru 2017 afaceri de 125 mil. dolari

Shibu Nambiar, Chief Ope­ra­ting Officer şi Senior Vice President al Genpact Europe, Latin America & Africa

Shibu Nambiar, Chief Ope­ra­ting Officer şi Senior Vice President al Genpact Europe, Latin America & Africa

Autor: Laurentiu Cotu

27.03.2017, 00:04 371

 

 

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact, cu peste 3.500 de angajaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de aproximativ 125 mil. dolari (circa 116 mil. euro). Genpact nu a comunicat rezultatele financiare înregistrate anul trecut în România. În 2015, compania a avut o cifră de afaceri de 404,7 mil. lei (peste 91 mil. euro) şi un profit net de 44,2 mil. lei (aproxi­ma­tiv 10 mil. euro), cu un număr mediu de 2.811 angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.

„Anul acesta ne concentrăm pe dezvoltarea atât a an­ga­jaţilor, cât şi a businessului, completând portofoliul cu o serie de clienţi din diverse domenii de activitate. Punem accent pe re­tenţia oamenilor valoroşi, încercând să le oferim opor­tu­ni­tăţile de creştere şi dezvoltare pe care şi le doresc“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Shibu Nambiar, COO (Chief Ope­ra­ting Officer) şi SVP (Senior Vice President) al Genpact Europe, Latin America & Africa.

Genpact avea la începutul acestui an peste 3.500 de anga­jaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti şi disponibile aproa­pe 300 de joburi pentru vorbitori de limbi străine euro­pe­ne, precum engleza, fran­ce­za, spaniola, ita­liana, germana, ma­ghiara, ru­sa, polo­neza, ceha, portugheza, neerlan­deza, da­neza, suedeza, greaca şi turca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO