Companii

Golden Foods Snacks, producătorul seminţelor Elmas, face 7% din vânzări în Europa şi Australia. Compania a achiziţionat şi producătorul de croissante Derpan. În prezent, croissantele sunt distribuite sub brandul Elmas

Golden Foods Snacks, producătorul seminţelor Elmas,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.05.2024, 00:05 116

Golden Foods Snacks (simbol bursier GFS25), producător de snackuri sărate, seminţe, alune şi fructe deshidratate sub brandul Elmas, a realizat 7% din vânzările aferente anului 2023 la export. Astfel, din cifra de afaceri de 86,7 milioane de lei raportată de companie pentru anul 2023, circa 6 milioane de lei vin din exporturi.

„În cursul anului 2023 Golden Foods Snacks SA a început colaborarea cu parteneri strategici concentrându-se pe dezvoltarea vânzării de produse inclusiv în partea de nord a Europei“, se arată în ultimul raport anual al companiei de pe Bursa de Valori Bucureşti.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu circa 39% faţă de anul anterior.

Compania are o fabrică în Filipeştii de Pădure (judeţul Prahova) şi distribuie produsele către platfor­mele logistice ale clien­ţilor cu ajutorul unui transportator naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro