Companii

Hotelul boutique de cinci stele Epoque din Capitală speră la afaceri de 2,6 mil. euro

Aproape 85% din clienţii hotelului sunt străini, care provin din Europa, Asia şi America, în special din ţări precum Marea Britanie, Israel, Franţa sau Germania.

Aproape 85% din clienţii hotelului sunt străini, care provin din Europa, Asia şi America, în special din ţări precum Marea Britanie, Israel, Franţa sau Germania.

Autor: Mirabela Tiron

17.03.2017, 00:05 987

Hotelul boutique de cinci stele Epoque din Capitală, din apropiere de parcul Cişmigiu, a avut o  cifră de afa­ceri de 2,4 milioane de euro anul tre­cut, în creştere cu 7% faţă de anul an­terior, potrivit oficialilor hotelului.

„Pentru anul 2017, Epoque esti­mează venituri de 2,6 milioane de euro şi o dezvoltare a segmentului food & beverage. Estimăm o creştere de 30% a restaurantului de fine dining L’Atelier, precum şi o creştere su­plimentară de 5% a veniturilor rezul­tate din organizarea de eveni­mente“, a declarat Diana Popescu, CEO al hote­lului. Epoque Hotel, care are o capacitate de 45 de camere,  a fost deschis în 2010 după o investiţie de 8 milioane de euro.

Investiţia a fost realizată de com­pania D&M Perfect Real Estate, înfiin­ţată în 2004 şi controlată de Dan Claudiu Pârău. Finanţarea construc­ţiei s-a făcut perintr-un credit bancar de la Banca Românească. Mai mult, în 2013 acţionarii au mai investit într-un centru de conferinţe şi eveni­mente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO