Companii

Jidvei: Am crescut cu 25%. Ne-a ajutat scăderea TVA şi o mai bună promovare

Jidvei: Am crescut cu 25%. Ne-a ajutat scăderea TVA şi...

Autor: Roana Rotaru

31.03.2017, 00:07 1639

Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, care deţine o plantaţie de 2.500 hecatre cultivate cu viţă-de-vie şi care produce şi vinde 12 milioane de litri de vin anual, a ajuns la o cifră de afaceri de 33 mil. euro în 2016, în creştere cu 25% faţă de anul precedent.

„Am obţinut 33 de milioane de euro cifra de afaceri în 2016. Poate comparativ cu alte sectoare nu este mult, dar pentru o companie din sectorul viticol este o cifră impre­sio­nantă. Am avut un an foarte bun ca vânzări, am avut o creştere a cifrei de afaceri cu 25%. Bineînţeles că ne-a ajutat foarte mult şi stimulul fiscal pentru că s-a creat o putere de cumpărare adiţională datorită scăderii TVA, dar şi datorită unei mai bune promovări a articolelor noastre“, a spus Cristian Saitariu, directorul general al Jidvei, în cadrul conferinţei „Producătorii Români din industria alimentară“, un eveniment organizat de Mediafax în parteneriat cu Agrointeligenţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO