Companii

Marii transportatori vor să ştie cum se cheltuieşte fiecare bănuţ, comercianţii de motorină se conformează

Ovidiu Irimieş, directorul general al Oscar Downstream

Ovidiu Irimieş, directorul general al Oscar Downstream

Autor: Roxana Petrescu

07.10.2016, 00:04 283

Oscar Downstream, businessul de aproape 400 mil. euro specializat în vân­zarea de motorină către clienţii co­mer­­ciali deţinut de omul de afaceri Alin Ni­culae, a lansat o soluţie prin inter­me­diul căreia un client poate beneficia şi de in­stalarea unei staţii de incintă, con­co­mi­tent cu accesul prin intermediul car­dului de carburant la reţeaua de staţii a companiei.

Soluţia a fost dezvoltată ca urmare a controlului tot mai dur al costurilor la care apelează companiile în general, in­clu­siv marii proprietari de flote auto. Mai departe, toate datele legate de achi­ziţia de carburant pot fi analizate în timp real de clienţii Oscar Downstream.

„Sunt companii care îşi doresc mai mult control pe întregul flux de alimen­ta­re. Aici intervine automatizarea pe care o oferă DIESELpoint Plus, comu­nicând constant informaţii din toate zo­nele de alimentare, pe tot fluxul“, spune Ovidiu Irimieş, directorul general al Oscar Downstream.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO