Companii

MedLife şi-a luat director de resurse umane de la Polisano

MedLife şi-a luat director de resurse umane de la Polisano

Autor: Adelina Mihai

17.06.2016, 00:07 2129

Adrian Stănese, un executiv care a ocupat timp de mai bine de opt ani funcţia de director de resurse umane al com­paniei Polisano, a fost numit în funcţia de director de HR în cadrul MedLife, liderul pieţei de servicii medicale pri­vate din România. El ocupă această poziţie din luna aprilie.

Absolvent al Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu, el a urmat şi două programe de masterat în cadrul aceleiaşi instituţii, iar în prezent este cursant al unui program de Executive MBA (International EMBA) oferit de şcoala de afaceri Cotrugli Business School. Stănese şi-a început cariera în HR în 2005 în cadrul companiei Business Service, unde a lucrat doi ani şi jumătate ca HR Senior Consultant, după care s-a angajat la Polisano, compania de distribuţie din cadrul grupului cu activităţi în domeniul medical deţinut de familia Vonica.

Din noua funcţie de la MedLife, grup controlat de familia Marcu, Stănese coordonează politicile de resurse umane pentru un efectiv de circa 3.000 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO