Companii

O companie austriacă producătoare de ambalaje îşi închide fabrica din judeţul Călăraşi. 90 de angajaţi vor rămâne fără loc de muncă

Autor: Simona Tatu

24.03.2017, 00:07 1911

Compania Constantia Flexible Group, firmă austriacă specializată în fabricarea de ambalaje flexibile, a anunţat că va închide o fabrică din apropierea judeţului Călărăşi. Procedura se va finaliza în vara anului 2017 şi va afecta aproximativ 90 de angajaţi.

Grupul Constantia Flexible a cumpărat în anul 2011 fabrica din România de la Asas, o companie turcă producătoare de ambalaje fexibile. În prezent, la şase ani după preluare, în fabrică lucrează aproximativ 90 de persoane, dublu faţă de câte erau în anul 2011.

Reprezentanţii grupului au anunţat că angajaţii vor primi salarii compensatorii dacă se vor atinge anumite obiective, ei nu au explicat ce înseamnă aceste obiective şi nici care va fi valoarea plăţilor compensatorii.

Grupul va continua să producă pentru clienţii din România în celelalte fabrici din Germania,Turcia şi Polonia.

Compania Constantia Flexible Group este unul dintre principalii producători de ambalaje la nivel mondial, cu peste 10.000 de angajaţi în cele 55 de fabrici din 24 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO