Companii

Olandezii de la BearingPoint au raportat afaceri în creştere cu 60% în România. “Analizăm posibilitatea de a deschide al patrulea birou aici”

Olandezii de la BearingPoint au raportat afaceri în...

Autor: Cristina Bellu

23.02.2017, 12:04 238

Firma de consultanţă în management şi teh­no­logie BearingPoint, cu sediul central la Am­sterdam a raportat o cifră de afaceri de 622 de milioane de euro în 2016, cu 10% mai mult decât în anul precedent şi o creştere de 13% a cifrei de afaceri netă comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior.

Pentru România, compania a înregistrat o creştere de aproximativ 60% a cifrei de afaceri realizată şi a numărului de angajaţi.

“Entitatea locală a înregistrat o contribuţie semnificativă la succesul BearingPoint. Cu toate acestea continuăm să păstrăm cultura, spiritul BearingPoint şi să integrăm angajaţii noştri în modelul operaţional al companiei la nivel global. BearingPoint are 3 birouri în România: Bucureşti, Sibiu şi Timişoara, iar în prezent analizăm şi posibilitatea de a deschide al patrulea birou în România pentru a extinde centrul nostru de competenţe digitale.” a spus Christian Gurny, Country Leader BearingPoint România.

Firma de consultanţă în management şi tehnologie a fost înfiinţată în 1997 ca linie de business a firmei de audit şi consultanţă KPMG, pentru ca trei ani mai târziu să se desprindă de compania-mamă.

Pe piaţa locală BearingPoint a intrat în urmă cu 12 ani, iar în 2015 a raportat venituri de 55,4 mil. lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO