Retail&Agrobusiness

Polonezii care fac biscuiţii pentru Alka vor să intre direct pe piaţa locală

Polonezii care fac biscuiţii pentru Alka vor să intre...

Autor: Mădălina Panaete

02.07.2015, 00:05 429
Producătorul polonez de bis­cuiţi şi napolitane Dr. Gerard, controlat de fondul de investiţii Bridgepoint, care face produse pentru grupul Alka din 2011, vrea să intre direct pe piaţa din Ro­mânia prin înfiinţarea unei com­panii.
 
 „Suntem în faza finală de stabilire a entităţii noastre juridice pe piaţa din România. Sperăm să finalizăm toate activităţile până la 1 august 2015“, spun reprezentanţii companiei, care adaugă că începând din iunie produsele Dr. Ge­rard sunt distribuite exclusiv în ma­gazinele tradiţionale. În schimb, pro­dusele sub marca Alka sunt prezente şi în supermarketuri şi hipermarketuri. Brandul Dr. Gerard este din 2002 pe rafturile magazinelor din România.
 
Alka Group este unul dintre cei mai mari producători de dulciuri de pe plan local. Anul trecut, Alka Trading Co-, compania care se ocupă de distribuţia produselor Alka şi cea mai mare companie din grup, a avut afaceri de 131 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO