Retail&Agrobusiness

Polonezii de la Pizza Dominium, care în cel mai bun moment ajunseseră la zece pizzerii în România, au tras obloanele şi au ieşit de pe piaţa locală

Prima pizzerie deschisă de Pizza Dominium în România a fost cea din zona Obor din Capitală, acum mai bine de un deceniu.

Prima pizzerie deschisă de Pizza Dominium în România a fost cea din zona Obor din Capitală, acum mai bine de un deceniu.

Autor: Cristina Roşca

13.08.2018, 00:08 4758

♦ Momentan polonezii îşi concentrează atenţia asupra pieţei-mamă, unde mai au 70 de localuri, potrivit datelor de pe site-ul propriu ♦ Treptat, grupul s-a retras şi de pe alte pieţe unde îşi încercase norocul, precum Irlanda sau Belarus, conform datelor ZF ♦ Pe piaţa locală a pizzeriilor, Pizza Dominium se lupta atât cu grupuri străine precum Pizza Hut sau Domino’s, cât şi cu branduri locale ca Jerry’s sau Presto şi localuri de cartier.

Lanţul de pizzerii Pizza Domi­nium, controlat de un grup polonez cu acelaşi nume, a ieşit de pe piaţa locală după ce a închis toate unităţile pe care le mai deţinea în România, potrivit fostului CEO al companiei, executivul român Daniel Grigorescu. El s-a retras de la conducerea companiei la începutul acestui an şi nu a oferit alte informaţii privind decizia grupului de a face exit din România. Contactat de ZF, grupul polonez nu a răspuns până la închiderea ediţiei solicitării privind motivele care au stat în spatele acestei decizii de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO