Retail&Agrobusiness

Secuiana vede o creştere de 5% a afacerilor, susţinută de export

Secuiana vede o creştere de 5% a afacerilor, susţinută...

Autor: Laurentiu Cotu

20.01.2015, 00:05 236
Producătorul de confecţii Secuiana din Târgu-Secuiesc şi-a bugetat pentru acest an o creştere de 5% a afacerilor, bazată pe comenzile la export. Compania miza în 2014 pe afaceri totale de aproximativ 28,5 mil. lei (6,4 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul precedent.
 
Pentru piaţa externă Secuiana produce, aproape în ex­clusivitate, în sistem lohn sau semi-lohn, principalii par­teneri de afaceri fiind Bruno Saint Hillaire din Franţa, Al­berto şi Carl Gross din Germania, IC Company din Da­ne­mar­ca, Mise au Green din Franţa, Adamakos din Gre­cia sau Co­meback Fashion din Olanda.
 
„Avem comenzi con­stan­te de la clienţi din mai multe ţări din Europa de Vest. Pentru sezonul actual avem aco­perită întreaga capacitate de pro­ducţie“, a declarat pen­tru ZF Transil­va­nia Dobra Laszlo, direc­to­rul general al Se­cuiana. Pe piaţa locală com­pa­nia de­ţine o reţea de 26 de maga­zine. Ca­pacitatea de pro­duc­ţie zilnică a companiei este de 2.400 de pantaloni şi 250 de cămăşi şi tricouri polo, fa­brica de confecţii din Târgu-Se­cuiesc funcţionând în pre­zent la capacitate maximă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO