Retail&Agrobusiness

Subway a ajuns la şapte restaurante deschise pe lângă benzinăriile Petrom, cel mai recent la Focşani

Subway s-a extins rapid în România, ajungând la peste 30 de unităţi în marile oraşe din ţară

Subway s-a extins rapid în România, ajungând la peste 30 de unităţi în marile oraşe din ţară

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.03.2017, 00:06 2759

Lanţul de fast-food Subway a deschis până acum şapte restaurante pe lângă benzinăriile Petrom, în urma unui parteneriat între cele două branduri.  Subway are în prezent restaurante pe lângă benzinăriile Petrom situate în Băneasa, pe bulevardul Iuliu Maniu, la ieşirea pe autostrada 1, în Sibiu, Alba-Iulia, Ploieşti şi Braşov. Cel mai recent deschis, la jumătatea lunii martie, este restaurantul din Focşani, pe strada Cuza Vodă.  

Compania Petrom are în portofoliu 788 de benzinării, cele mai multe fiind în România (circa 550) active sub brandurile Petrom şi OMV. În paralel cu Subway de pe lângă Petrom, în staţiile OMV funcţionează conceptul Viva.

Toate unităţile Subway funcţionează în sistem de franciză, fiecare restaurant fiind operat de o companie distinctă, astfel că nu există date financiare cumulate pentru întreg businessul Subway în România. 

Suprafaţa variază de la o unitate la alta în funcţie de spaţiul disponibil, între 100 şi 130 de metri pătraţi, potrivit surselor din piaţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO