Companii

Reţeaua Regina Maria pregăteşte peste 6 mil. euro pentru extinderi în 2016

Reţeaua Regina Maria pregăteşte peste 6 mil. euro...

Autor: Corina Mirea

30.11.2015, 00:07 693

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria are un buget de cel puţin 6 milioane de euro pentru noi investiţii în 2016, bani care vor merge fie în extinderea unităţilor pe care le deţine deja, fie în achiziţia de jucători mai mici.

„Terminăm anul cu o creştere organică de 20% şi cu un buget de investiţii de 6 milioane de euro, cu un milion în plus faţă de cât ne propuseserăm. Bugetul de investiţii de anul viitor va fi mult mai mare de 6 mil. euro pentru că vrem să ne extindem în continuare, fie prin creştere organică, fie prin achiziţii. Totuşi, recunosc că mi-ar plăcea să ştim să facem şi cardiologie intervenţională, dar, deocamdată, doar ne uităm, studiem. Nu vrem să ne aruncăm cu capul înainte, dar este o nişă interesantă“, explică Fady Chreih, CEO al reţelei.

Reţeaua de sănătate privată Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător de pe segmentul serviciilor medicale din România, care a intrat integral în portofoliul fondului de investiţii Mid Europa Partners, va termina anul în curs cu afaceri în creştere cu 20% faţă de 2014, după cum spune Fady Chreih. El a venit la conducerea Regina Maria în anul 2010 ca director executiv.

Cu un avans de 20%, operatorul s-ar putea apropia de pragul de 70 de milioane de euro cifră de afaceri, potrivit calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO