Constructii & Imobiliare

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, deschide în Hunedoara al 11-lea parc comercial al reţelei, după o investiţie de peste 4 mil. euro

Vicenţiu Spătaru, Directorul General Cometex

Vicenţiu Spătaru, Directorul General Cometex

Autor: Cristina Bellu

27.03.2024, 14:24 248

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, liderul comerţului electro-IT local şi una dintre cele mai puternice companii antre­prenoriale româneşti, deschide pe 28 martie, în Hunedoara, un parc comercial de 5.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de peste 4 milioane de euro.

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, staţii de încărcare pentru maşini electrice şi sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie. Printre chiriaşi se găsesc Altex, KiK, Sinsay şi Zoocenter.

“Ne extindem în Hundoara cu un nou parc de retail care va face parte din reţeaua naţională Cometex, sustenabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protectia mediului inconjurator.”, spune Vicenţiu Spătaru, Directorul General Cometex.

Reţeaua Cometex a ajuns la 11 parcuri de retail în Braşov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huşi şi Vatra Dornei, iar oficialii companiei spun că până la finalul anului urmează să mai deschidă încă cinci unităţi.

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO