Eveniment

Băsescu despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: Asta mai vedem

Băsescu despre o eventuală candidatură la Primăria...

Autor: Andreea Tobias, Cristina Cazacu

16.04.2016, 13:18 2977

Întrebat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PMP din judeţul Argeş, despre o posibilă candidatură a sa, fostul şef al statului a răspuns: "Ei, asta mai vedem!".

În momentul în care un ziarist i-a spus că din discursul rostit la lansarea candidaţilor a reieşit că nu mai este "tentat", Băsescu a răspuns: "Acesta e discursul meu, pe care îl am peste tot. Vreau ca oamenii să înţeleagă că e partidul lor, nu al meu. Discursul ăsta îl am peste tot".

Lansarea candidaţilor PMP din judeţul Argeş a fost marcată şi de un incident, când un bărbat care l-a aşteptat pe Traian Băsescu la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti ar fi vrut să îi prezinte acestuia acte "care demonstrează că a fost nevinovat" când a fost dat afară de la serviciu. Bărbatul i-a strigat fostului şef al statului că a fost trimisă Poliţia să-l aresteze în Timişoara, iar Băsescu i-a răspuns că nu ştie despre ce este vorba. "Vă rog frumos să vedeţi aici probele!", a insistat Nicolae Suditu, însă Băsescu i-a replicat "ce să vorbesc, măi, omule, despre extratereştrii nu mai vorbesc acum". În învălmăşeala creată, bărbatul a căzut şi acuzat oamenii de ordine că l-au împins.

Anterior, Traian Băsescu a scris pe pagina sa de Facebook, adresându-se lui Vasile Blaga, că va intra în cursa pentru Primăria Capitalei dacă acesta îl va înlocui pe Marian Munteanu, comentând ironic că va face acest lucru doar pentru a-i "administra o bătaie electorală soră cu moartea", în condiţiile în care copreşedintele PNL, Vasile Blaga, spunea, vineri, la Ploieşti, că o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la funcţia de primar general al Capitalei nu ar influenţa modul în care liberalii abordează campania electorală, adăugând: “Îl aşteptăm în ring".

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO