Eveniment

Carmen Iohannis o învaţă pe Brigitte Macron cum să se îmbrace: A dus-o în vizită pe prima doamnă a Franţei la o casă de modă din Bucureşti

Carmen Iohannis o învaţă pe Brigitte Macron cum să se...

Autor: Roana Rotaru

28.08.2017, 13:51 14004

Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franţei, a vizitat zile trecute Casa de modă Ellis din Bucureşti, însoţită de soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, clientă fidelă a designerului arădean Elena Lăslean.

Compania Ellis, un business românesc fondat în 1992 de Elena Lăslean, cu sediul în Arad, a fabricat şi vândut anul trecut de rochii de seară şi ţinute elegante de damă în valoare de aproximativ 80.000 de euro, rezultate obţinute cu ajutorul a şase salariaţi, potrivit datelor publice.

„Vizita surpriză a doamnei Brigitte Macron împreună cu doamna Carmen Iohannis a fost pentru mine ceea ce francezii numesc <<les grandes rencontres>> (marile întâlniri- n. red.)”, a scris Elena Lăslean pe contul său de facebook.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost săptămâna trecută într-un turneu în Austria, România şi Bulgaria, turneu în care a criticat „dumpingul social” al Estului în relaţia cu Vestul, cerând ca UE să înăsprească sever condiţiile în care sunt angajaţi în Vest muncitorii din Est. 

Sursa Foto: Facebook Eli Laslean

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO