Eveniment

Cât de sigure sunt avioanele cu care călătorim? O simplă inspecţie tehnică neprevăzută a blocat la sol patru zboruri Wizz Air. Cel puţin 1.000 de persoane sunt afectate

Cât de sigure sunt avioanele cu care călătorim? O...

Autor: Dan Straut, Mediafax

25.06.2018, 16:18 671

Zborurile companiei aeriene Wizz Air W6 3176 Barcelona-Bucureşti din 24 iunie, W6 3009 Bucureşti-Londra Luton şi W6 3131 Bucureşti-Milano Bergamo din 25 iunie, au fost anulate întrucât aeronavele care operează aceste zboruri au fost supuse unor inspecţii tehnice neprevăzute, a anunţat luni Wizz Air.

„Din cauza altor întârzieri din reţea, zborul W6 3141 Bucureşti-Ciampino (Roma) a fost, de asemenea, anulat. Toţi pasagerii zborurilor în cauză au fost trataţi în conformitate cu reglementările relevante şi politica Wizz Air, le-au fost acordate cazare, precum şi rezervare gratuită pe zboruri alternative ale companiei, în măsura disponibilităţii locurilor, sau rambursare completă”, precizează compania aeriană, într-o notă remisă MEDIAFAX.

„Pentru a reduce impactul asupra zborurilor rămase, compania a alocat o aeronavă suplimentară din Bucureşti”, se mai arată în documentul citat.

Potrivit reprezentanţilor CN Aeroporturi Bucureşti, fiecare zbor ar avea aproximativ 150 de pasageri, deci sunt cel puţin 1.000 de persoane afectate pentru că zborurile respective au fost anulate şi la dus, şi la întors.

Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor ale căror planuri de călătorie au fost afectate de această situaţie şi îi asigură că face toate eforturile să menţină pasagerii informaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO