Eveniment

Cioloş: Nu folosesc Poliţia pentru a mă însoţi în coloana oficială, e o chestiune de bun-simţ

Cioloş: Nu folosesc Poliţia pentru a mă însoţi în...

Autor: Liliana Iedu, Andreea Tobias

29.01.2016, 13:42 207

Premierul Dacian Cioloş a spus, vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, răspunzând unei întrebări, că nu foloseşte Poliţia pentru a-l însoţi în coloana oficială, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu am folosit Poliţia şi nu o să folosesc. Prefer să mă trezesc mai devreme decât să zăpăcesc oamenii. E o chestiune de bun-simţ. Trăim într-o societate modernă indiferent că unul e prim-ministru şi altul muncitor. Trăim într-o societate modernă şi trebuie să ne respectăm reciproc", a declarat premierul.

El s-a aflat la Timişoara pentru a participa la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa fostului preşedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Durao Barroso.

Luni, DNA ceruse aviz pentru urmărirea penală a fostului ministru de Interne şi senatorului Gabriel Oprea, acuzat de abuz în serviciu, pentru însoţirea deplasărilor sale de echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Deschiderea anchetei de către DNA a urmat accidentului din 20 octombrie 2015 în care poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în timp ce asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO