Eveniment

Dezvăluiri de la şeful Best Jobs: De la câţi bani în plus sunt dispuşi angajaţii să îşi schimbe jobul. VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu

13.04.2024, 18:00 4820

 „Vedem că salariile publicate în platformă au crescut cu în jur de 10 procente. Sunt cele declarate de angajatori. Decizia de a schimba job-ul deja de la 15-20 de procente e reprezintă un argument suficient de puternic pentru a lua această această decizie” a declarat Andrei Frunză, CEO BestJobs, în cadrul emisiunii de business ZF Live realizată cu sprijinul Orange Business.

Salariile publicate pe platformele de recrutare au crescut cu 10%, potrivit celor din domeniu. Andrei Frunză, CEO-ul BestJobs, este de părere că, dacă e vorba de schimbarea locului de muncă, argumentul financiar joacă cel mai important rol.

 „Sunt în zona 15-20%, pentru că suntem în continuare, într- o dinamică mai mai pronunţată, pentru că resimţim la nivel de piaţă în continuare nevoia candidaţilor de stabilitate. Au nevoie de mai multe argumente, ca în alte alte perioade să ia decizia de a-şi schimba job-ul, ceea ce înseamnă o oarecare reducere a a lichidităţii în piaţă” a mai spus Andrei Frunză la ZF Live.

Pretenţiile salariale ale celor care îşi depun CV-urile pentru diferite joburi au crescut cu 15-20%. CEO-ul BestJobs este de părere că aşteptările privind salariile au crescut pe fondul unei nevoi de stabilitate din partea potenţialilor candidaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO