Eveniment

Membrii trupei DJ Project, răniţi grav după ce un TIR s-a răsturnat peste maşina lor

Membrii trupei DJ Project, răniţi grav după ce un TIR...

Autor: Ionut Jifcu, Mediafax

18.09.2017, 20:51 3798

Membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, sunt printre victimele accidentului rutier care a avut loc luni, pe DN7, în judeţul Vâlcea, când un TIR s-a răsturnat şi a lovit două maşini. Starea cântăreţilor este gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, au fost transportaţi la spitalul din Râmnicu Vâlcea. La spital a ajuns şi şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care, într-o curbă, s-a răsturnat pe sensul opus de mers, lovind maşina în care se aflau cântăreţii şi încă una care circula în spatele lor.

„La km 160+400m autotir înmatriculat Bihor care circula pe direcţia Pitesti-Rm. Vâlcea, pe fondul neadaptarii vitezei la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroşând două autoturisme care circulau pe direcţia Rm. Vâlcea-Piteşti. În urma impactului au rezultat 4 victime din care 3 rănite grav. Şoferul tirului este un bărbat de 56 de ani şi este rănit grav”, a declarat Popescu.

Directorul Spitalului Judeţean Vâlcea, Dan Ponoran, a declarat, luni seara, corespondentului MEDIAFAX, că rănile suferite de membrii trupei DJ Project nu le pun acestora viaţa în pericol.

„Cu toţii au politraumatisme, însă nu sunt răni care să le pună în pericol viaţa. Unul dintre băieţi are fractură costală, celălalt o tasare a inelelor coloanei vertebrale, iar fata are fractură de piramidă nazală. Cu toţii au rămas internaţi în spital. Nu se pune problema transferului la altă unitate”, a spus Ponoran.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO