Eveniment

Poşta Română ar putea obţine o linie de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii

Poşta Română ar putea obţine o linie de finanţare...

Autor: Dan Straut

17.10.2017, 18:01 123

„Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova şi directorul interimar al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), Elena Petraşcu, au discutat, astăzi, cu reprezentanţii BEI în România despre stabilirea etapelor necesare obţinerii unei eventuale linii de finanţare de către CNPR”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a MCSI.

Lucian Şova a dat asigurări că „CNPR va juca un rol mai activ în piaţă, iar cu un program responsabil de a gestiona resursele compania are mari şanse de redresare”, arată MCSI.

Ministrul Lucian Şova a prezentat, la începutul acestei săptămâni, strategia de redresare a Poştei Române, aşa cum a fost aprobată prin memorandum de către Guvernul României. Unele măsuri din acest plan au fost deja aplicate de către noua conducere interimară a CNPR, iar pentru celelalte soluţii identificate se aşteaptă rezultatul analizei financiare.

Lucian Şova şi Elena Petraşcu au vizitat, luni, Centrul Regional de Tranzit Cluj, finalizat în 2004 şi care urmează să fie dotat astfel încât acesta să devină primul centru automatizat de sortare al Poştei Române.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO