Eveniment

Simona Halep, comparată de Ion Ţiriac cu Nadal: E gata să moară pe teren dacă e nevoie

Simona Halep, comparată de Ion Ţiriac cu Nadal: E gata...

Autor: Andrei Pal, Mediafax

13.06.2018, 09:52 5708

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a impresionat pe toată lumea prin spiritul său de luptă de care a dat dovadă în finala de la Roland Garros, câştigată în faţa lui Sloane Stephens. Ion Ţiriac, unul dintre apropiaţii liderului mondial, o compară pe sportiva din Constanţa cu Rafael Nadal la acest aspect

După două finale pierdută la Roland Garros, Halep a reuşit să o câştige pe a treia: 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens (SUA). Românca a arătat un spirit extraordinar reuşind să revină după ce a fost condusă cu set şi 2-0. Ion Ţiriac nu a rămas impasibil la revirimentul Simonei.

"Halep este capabilă să piardă în primul tur, dar şi să câştige turneul. De multe ori a jucat slab la Paris, însă a câştigat până la urmă. O mare parte a succesului se datorează faptului că este gata să moară pe teren dacă este nevoie, din acest punct de vedere seamănă cu Nadal", a declarat Ion Ţiriac pentru jurnaliştii englezi de la DailyExpress.

Simona Halep este prima jucătoare din Romania care câştigă un turneu de Grand Slam după Virginia Ruzici care a triumfat în 1978, tot la Roland Garros.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO