Eveniment

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu l-a provocat pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe teme economice

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu l-a provocat pe Liviu...

Autor: Gabriel Pecheanu

09.05.2018, 10:53 125

”Este clar că în spaţiul public se încearcă o intoxicare. E adevărat că există şi un motiv ascuns - Liviu Dragnea s-ar putea să candideze la Premiul Nobel la economie. Cei care conduc astăzi PSD sunt laşi şi ipocriţi. Preşedintele României a prezentat datele oficiale, la zi, ale MF, aşa cum au fost ele publicate, iar ieri am avut o dovadă a laşităţii lui Liviu Dragnea şi a găştii sale”, a declarat senatorul Florin Cîţu, vicepreşedintele PNL.

El a mai spus că cei vizaţi de şeful statului au fost Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici.

”Ce a făcut imediat Liviu Dragnea? Ceea ce face de fiecare dată - s-a dus la o televiziune unde, fără să fie deranjat, a spus că în cel mai scurt timp premierul va veni cu un mesaj necruţător. Binenţeles că nu a fost aşa. Ştim că încearcă să o ascundă pe dna premier şi au trimis să prezinte minciunile PSD un om (vicepremierul Viorel Ştefan - n.r.) pe care tot ei l-au remaniat pentru incompetenţă. Prima minciună - datele la patru luni nu există, nu sunt oficiale. A doua minciună este modul în care prezintă PSD informaţia. În funcţie de ce adevăr vrea să ascundă ne prezintă ori cifre absolute ori procente din PIB”, a adăugat senatorul liberal.

El l-a provocat la o dezbatere pe teme economice pe preşedintele PSD.

”PNL îl provoacă pe Liviu Dragnea şi echipa lui de mincinoşi la o dezbatere pe teme economice. Orice temă economică, oriunde, la orice televiziune, la orice oră cu orice moderatori. Numai să vină. Liviu Dragnea, în loc să servească mici şi bere, e momentul să aibă o confruntare cu adevărat, ca om de stat ce se crede. PNL îl aşteaptă şi pe el şi pe mincinoşii lui”, a conchis Florin Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO