Info

(P) Dr. Raluca Pascu, iDentity Clinic: mizăm pe tehnologia digitală în medicina dentară

(P) Dr. Raluca Pascu, iDentity Clinic: mizăm pe...

Autor: Publicitate

25.04.2018, 15:38 807

Pentru un observator atent, este evident că serviciile de stomatologie sunt pe un trend ascendent, impulsionate în special de cererea din ce în ce mai mare de tratamente de estetică dentară, de tratamente protetice şi de noile tehnologii pentru implanturi.

“În ultimii trei-patru ani, am investit masiv în tehnologiile de vârf, introducând aproape imediat în practica noastră tot ce înseamnă nou în stomatologia mondială.  Digitalizarea tratamentelor stomatologice a reprezentat pentru noi o oportunitate de a oferi servicii premium, tratamente care până nu demult erau rezervate doar unei elite financiare” afirmă dr. Raluca Pascu,medic dentist şi CEO al iDentityClinic, una dintre cele mai moderne clinici dentare din Bucureşti.

Situată în zona de nord a Bucureştiului, iDentityClinic a înregistrat anul trecut o creştere de 68% a cifrei de afaceri. Dr. Pascu explică această dinamică prin faptul că foarte mulţi dintre pacienţii clinicii apelează la tratamente complexe, cu valoare adăugată mare, creşteri importante înregistrându-se la numărul de tratamente de implantologie dentară (50%), la creşterea cererii de tratamente protetice (60%) şi a celor de tratamente ortodontice(70%). 

“Microscop, laser, simularea digitală a tratamentelor de implant dentar, evaluare radiologică digitală sunt acum cuvinte uzuale în vocabularul doctorilor specialişti de la iDentityClinic. Folosim din plin tehnologiile digitale astfel încât pacientul să poată vizualiza rezultatul final încă înainte de începerea tratamentului propriu-zis. Astfel, pacientul devine parte activă a procesului de elaborare a tratamentului, doctorul ţinând seama de toate aspectele – medicale, estetice, emoţionale, – pe care acesta le presupune” mai precizează dr. Raluca Pascu, CEO al iDentityClinic.

 

Pe lângă cabinetele de stomatologie ultra-moderne – dintre care unul special amenajat pentru tratamente dentare la copii, cu instrumentar adapat - iDentityClinic are şi un laborator de radiologie propriu, dotat cu aparatură digitală tip high resolution-low radiation.

“Digitalizarea şi introducerea masivă de tehnologie de vârf în stomatologie ne-au permis să abordăm tratamente noi, revoluţionare, din gama premium.”afirmă dr. Raluca Pascu.

Pentru anul 2018, iDentityClinic are în plan deschiderea unei noi clinici în Bucureşti, în zona Bulevardul Decebal. Clinica va avea mai multe cabinete dentare şi un laborator de radiologie, inaugurarea fiind planificată pentru mijlocul lunii mai. De asemenea, dr. Pascu intenţionează să deschidă o clinică stomatologică sub brandul iDentityClinic şi în străinătate, proiectul fiind in stadiu avansat de punere în practică.

Pentru anul următor, dr. Raluca Pascu estimează  pentru iDentityClinic o creştere de 50% a cifrei de afaceri comparativ cu anul curent, mizând pe dezvoltarea tratamentelor complexe şi a atragerii de noi pacienţi din afara României.

“Obiectivul nostru este să creştem organic, oferind servicii premium pacienţilor noştri. Pentru aceasta, vom continua să investim în tehnologie de vârf astfel încât să ne păstrăm avantajul competitiv pe o piaţă extrem de dinamică” concide dr. Raluca Pascu, CEO al iDentityClinic din Bucureşti.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO