Media & Advertising

Video ZF Live. Monica Jitariuc, Oana Bulexa, MSLGROUP The Practice. La finalul lui 2016 vom avea afaceri de peste 1 mil. euro

Autor: Bianca Dorobanţu

24.11.2016, 00:05 576
MSLGROUP The Practice, agenţie de PR care face parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari conglomerate de comunicare din lume, va termina anul acesta cu afaceri de peste un milion de euro, fiind în creştere, au spus la ZF Live Monica Jitariuc şi Oana Bulexa, comanaging directori ai MSLGROUP The Practice, invitate la ZF Live.
 
„Ca cifră de afaceri suntem în top cinci agenţii, prima are cam 3-4 mil. euro. Este o piaţă fragmentată, sunt peste 100 de companii, cele 35 mil. euro se fac din primele 20-25 de agenţii“, a spus Oana Bulexa. 
 
Agenţia este prezentă pe piaţa locală de opt ani şi are în portofoliu clienţi precum Amazon, Samsung, Avon, Kruk, Peroni, Grolsch, Pay Point şi alţii şi are peste 200 de premii câştigate în industria de profil.  În ce priveşte anul următor, businessul agen­ţiei este estimat să crească.  „Avem o perioadă importantă în două zone, cea de produs şi cea de business, vom avea creştere organică în ambele zone“, a declarat Monica Jitariuc. Preţurile plă­tite lunar de companii pentru ser­vi­ciile MSLGROUP pot varia între 1.500 de euro şi 10.000 de euro pentru full service. Însă companiile care op­tează pentru aceste servicii nu sunt nume­roase, contractele fiind în jur de 10-20. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO