Politică

Liviu Dragnea: Poate am greşit cu Grindeanu, poate m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greşesc şi cu Tudose

Liviu Dragnea: Poate am greşit cu Grindeanu, poate m-am...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

17.10.2017, 17:45 619

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că instituţii şi persoane vor să „confişte” Guvernul şi că s-a reuşit acest lucru cu fostul premier Sorin Grindeanu, el invocând faptul că a greşit în acel caz, lăsându-se manipulat, şi că nu vrea să greşească şi în cazul premierului Tudose.

„PSD nu acceptă astfel de atitudini. Sunt instituţii, poate şi persoane care vor să confişte acest Guvern. Au reuşit cât de cât cu Sorin şi poate am greşit şi eu, că poate şi eu m-am lăsat manipulat, nu am vrut să mai greşesc şi cu Mihai. E Guvernul nostru. Nişte alegeri trebuie respectate, este Guvernul celor care au câştigat alegerile, care pune în practică un program bun”, a spus Dragnea, întrebat despre ce a generat actuala criză politică.

Chestionat dacă a înţeles, ca preşedinte PSD, ce a generat criza politică în PSD şi de ce a cerut premierul Tudose demisii, Dragnea a răspuns: „Da, dar încă nu e momentul să discutăm despre asta. Dar vă promit că o să vorbim şi nu numai eu, ci şi Mihai”.

Întrebat dacă există supărare în PSD faţă de premierul Tudose pentru că a declanşat criza, liderul PSD a răspuns: „Nu ştiu dacă e supărare pe premier, e supărare pe faptul că susţinătorii noştri încep să accepte şi să suporte din ce în ce mai greu faptul că este pentru prima dată când un Guvern nu prea se doreşte să fie lăsat să guverneze, cu toate că are ruzultate foarte bune”.

Dragnea a mai spus că în acest moment relaţia sa cu Tudose e „bună”.

„Este bună, din partea mea, am văzut că şi din partea lui. E ca atunci când am format Guvernul şi ca înainte de a forma Guvernul”, a susţinut Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO