Politică

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că rămâne la guvernare: Avem o responsabilitate

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că rămâne la...

Autor: Petriana Condrut, Mediafax

26.08.2019, 20:07 116

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că social democraţii au decis să rămână la guvernare şi cataloghează drept o decizie de neînţeles acţiunile ALDE. Dăncilă a mai anunţat că va face propuneri de miniştri interimari, după retragerea miniştrilor ALDE.

"În urma deciziei ALDE de a abandona responsabilitatea guvernării, am vrut să discut cu fiecare preşedinte de organizaţie, astfel încât să putem avea o decizie în forul statutar. În unanimitate colegii au decis că trebuie să continuăm guvernarea. Avem o responsabilitate pentru a duce mai departe programul de guvernare. E foarte important pentru noi ce se întâmplă cu România, dincolo de interesele politice. Deci vom continua guvernarea", a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa CEx PSD.

Premierul a mai confirmat că Ramona Mănescu rămâne în Guvern, chiar dacă a fost propusă de ALDE.

Pentru celellate portofolii deţinute de ALDE, premierul a anunţat persoanele care vor fi propuse ca miniştri interimari Viorica Dăncilă: "pentru Energie- Niculae Bădălău, pentru Mediu- Ioan Deneş, pentru Relaţia cu Parlamentul - Radu Oprea".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO