Politică

Preşedintele Senatului şi preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, despre Învierea Domnului: Forţa care ne face să credem într-un drum mai drept

Preşedintele Senatului şi preşedinte al PNL, Nicolae...

Autor: Laura Buciu

05.05.2024, 10:18 27

Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului eset „forţa care ne face să credem într-un drum mai drept, un viitor mai bun şi o Românie mai sigură şi mai unită”, spune, duminică, în ziua de Paşti, preşedintele Senatului şi preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă.

„Dragi români, de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului celebrăm renaşterea, credinţa şi, nu în ultimul rând, speranţa, acea forţă care ne face să credem într-un drum mai drept, un viitor mai bun şi o Românie mai sigură şi mai unită. Vă îndemn să priviţi această sărbătoare ca pe un moment de reflecţie. Miracolul Învierii ne învaţă să fim mai recunoscători, mai smeriţi, mai iertători, mai aproape de cei dragi nouă şi mai aproape de Dumnezeu”, a spus Ciucă în mesajul său transmis de Sfintele Paşti.

Preşedintele Senatului şi preşedinte al PNL le-a urat românilor să aibă un Paşte liniştit, cu lumină şi pace în suflete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO