ZF 24

Câte E-uri găsim într-un sandviş?

Câte E-uri găsim într-un sandviş?
20.07.2018, 10:47 830

Sandvişul, de cele mai multe ori cel mai rapid şi la îndemână ”fel” de mâncare pentru mulţi români, conţine cel puţin 4 E-uri, potrivit unui studiu al InfoCons. 

InfoCons a realizat studii asupra produselor tip şuncă de Praga, pâine integrală şi unt, iar în urma acestor studii a realizat un calcul pentru a vedea câte E-uri consumăm odată cu un simplu sandviş care este alcătuit din aceste 3 ingrediente. În cel mai bun caz, vom regăsi minimum 4 E-uri într-un sandviş.

La polul opus, maximul numeric al E-urilor ce pot fi regăsite într-un sandviş cu şuncă de praga, unt şi pâine integrală, ajunge la 15 E-uri. Multe dintre acestea se pot regăsi şi în alte produse pe care le consumăm de-a lungul zilei, astfel încât putem ajunge să consumăm acelaşi E de 3-4 ori pe zi. Untul este cea mai sigură. În cazul în care doriţi totuşi să vă faceţi o astfel de gustare, este recomandat să folosiţi unt, deoarece niciunul din produsele studiate nu au prezentat E-uri. 

Citiţi continuarea pe InfoCons.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO