ZF 24

Larry Flynt vrea să vândă sediul Hustler din Beverly Hills

Larry Flynt vrea să vândă sediul Hustler din Beverly...

Autor: Vlad Popescu

07.02.2013, 10:54 766

Larry Flynt, publisherul revistei pentru adulţi Hustler, se pregăteşte să vândă sediul companiei sale, o clădire de zece etaje situată în Beverly Hills, California, pentru care a primit deja oferte de 85 milioane de dolari, potrivit Bloomberg.

Trei investitori "finalişti" au licitat aproximativ 85 milioane de dolari pentru clădire, a declarat pentru Bloomberg o sursă apropiată discuţiilor.

Una dintre companiile care doresc să preia proprietatea este Tishman Speyer Properties, care deţine printre altele şi Rockefeller Center din New York.

"Analizăm posibilitatea să vindem clădirea. Este un activ valoros, al cărui capital credem că ar putea fi utilizat mai productiv în alte zone. În prezent însă nu a fost luată nicio decizie", a declarat Arthur Sando, vicepreşedinte pentru comunicare la Flynt Management Group, citat de Bloomberg.

Sediul companiei lui Larry Flynt a fost construit în 1972 pentu o bancă şi a fost preluat în 1984 de actualul proprietar. În prezent, printre chiriaşi se numără consulatele Braziliei şi Ecuadorului, pe lângă firma de publishing a omului de afaceri.

Clădirea de geamuri este neagră, cu formă ovală. În faţa clădirii este expusă o sculptură în bronz care îl portretizează pe actorul John Wayne pe un cal, iar pe acoperiş este inscripţionat "Flynt Productions" cu litere albe.

Interiorul proprietăţii este decorat cu carpete şi draperii groase, mobilier în stil rococo şi lămpi Tiffany. La intrare, vizitatorii sunt întâmpinaţi de o recepţioneră în spatele unui birou uriaş, pe care sunt expuse în evantai exemplare Hustler, Hustler's Taboo şi Barely Legal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO