ZF 24

Nestle a deschis primul magazin Nespresso din România într-o vilă de pe Calea Dorobanţilor. Galerie FOTO

FOTO

FOTO

Autor: Cristina Roşca

17.08.2015, 12:37 4449

Gigantul elveţian Nestle a deschis primul magazin Nespresso din România, în Capitală, pe Calea Dorobanţilor, nr. 210, într-o vilă veche, amplasată într-o zonă unde mai au magazine şi alte branduri de lux precum Moschino, Canali sau Brunello Cucinelli. Magazinul vinde cafea, aparatele necesare pregătirii acesteia, precum şi o serie de accesorii.

Nespresso Boutique include o zonă de degustare unde clienţii săi pot încerca întreaga gamă de 23 de sortimente de cafea Grands Crus, precum şi ediţiile limitate. Deschis de luni până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00, magazinul Nespresso din Bucureşti a fost realizat de o echipă internaţională de arhitecţi şi designeri, în colaborare cu echipa centrală Nespresso din Lausanne.

Gigantul elveţian Nestle, prezent pe piaţa locală cu operaţiuni de producţie, import şi distribuţie de bunuri alimentare, a intrat astfel şi pe segmentul de retail.

Magazinul Nespresso se adresează clienţilor cu venituri peste medie, fiind deschis în zona cuprinsă între Piaţa Dorobanţi şi Piaţa Charles de Gaulle, o zonă populată cu case ce costă până la câteva milioane de euro. Reprezentanţii Nestle nu au precizat  dacă grupul elveţian a cumpărat spaţiul în care va fi deschis magazinul sau l-a închiriat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO