ZF 24

Operatorul aerian low cost Air Asia vine cu zboruri dinspre Europa spre Asia

Operatorul aerian low cost Air Asia vine cu zboruri...

Autor: Cristina Roşca

11.08.2016, 09:25 23302
AirAsia, linia aeriană votată ca fiind cea mai bună companie low cost din lume, va opera începând din luna octombrie zboruri din Asia către bătrânul continent, scriu siteurile de profil printre care fly4free.com. Compania cu sediul în Malaysia va opera începand cu data de 30 octombrie zboruri pe ruta Kuala Lumpur (Malaysia) - Barcelona (Spania) cu escala scurtă la Istanbul.
 
Zborurile vor fi zilnice însa nu sunt înca disponibile pe site-ul liniei aeriene. Compania nu a facut publice preţurile însa AirAsia este cunoscută ca fiind un low cost agresiv, care opereaza dupa modelul Ryanair. Astfel, pentru zborurile din Asia şi Australia are preţuri de multe ori sub 10 euro.

AirAsia, votată cea mai buna linie aeriană low cost din lume, are zboruri catre 100 de destinaţii, în special din Asia şi Australia. Compania revine în Europa dupa patru ani de pauză, într-o perioadă în care lupta pe preţ in cazul companiilor aeriene este tot mai dură.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO