ZF 24

Prima demisie din executivul Broker Cluj. Ioan Cartis pleaca din motive de sanatate

16.02.2009, 17:40 97

Societatea Broker Cluj a ramas cu doar patru membri in Consiliul de Administratie dupa ce Ioan Cartis si-a dat demisia din motive de sanatate. Din CA Broker Cluj mai fac parte Petre Prunea, care detine functia de presedinte, alaturi de Anton Ionescu, Valentin Cristea si Vasile Pop in calitate de membrii. Incepand cu luna ianuarie si pana pe 19 septembrie, Claudia Chira ocupa functia de director economic interimar al societatii de brokeraj din Cluj.

Societatea de brokeraj si-a reluat activitatea si a revenit la tranzactionare pe Bursa incepand de astazi. CNVM a suspendat pe 29 ianuarie autorizatia de functionare a Broker, pentru doua saptamani, in urma descoperirii unei fraude la agentia din Deva a intermediarului. In urma derularii unui control mai amplu privind activitatea Broker, CNVM a mai descoperit nereguli la sucursala din Baia Mare, careia i-a suspendat autorizatia de functionare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO