ZF 24

Societatea de avocatură D&B David şi Baias anunţă promovarea a trei Avocaţi seniori coordonatori şi şase Avocaţi seniori

Societatea de avocatură D&B David şi Baias anunţă...

Autor: Roxana Rosu

10.10.2023, 10:21 224

D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, le-a promovat pe Sonia Voinescu, Cătălina Nacev şi Alexandra Iacob în poziţia de Avocat senior coordonator şi pe Adriana Monica Popa, Ana Maria Vasile, Iuliana Goşnea, Andreea Toncu, Camelia-Manuela Niţă şi Gabriela Ifrim în poziţia de Avocat Senior.

 

”D&B continuă să ofere oportunităţi importante de promovare în practicile pentru care suntem recunoscuţi în piaţă: concurenţă, litigii, corporate M&A. Le felicit pe colegele noastre avocate pentru acest pas important în carieră şi le doresc să aibă o traiectorie care să confirme profesionalismul de care au dat dovadă până acum. Sunt sigur că împreună vom continua să găsim soluţii inovatoare şi de succes pentru proiectele încredinţate de clienţii noştri”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias.

 

Sonia Voinescu este Avocat senior coordonator în departamentul Concurenţă şi ajutor de stat al D&B David şi Baias. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi a programului de masterat în Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din 2013. În ultimii ani, împreună cu o echipă pluridisciplinară formată din specialişti în analiză financiară ai PwC România, Sonia a asistat numeroşi clienţi în sfera ajutoarelor de stat, acordând consultanţă şi asistenţă în accesarea cu succes a finanţărilor publice sau notificarea unor măsuri de ajutor de stat la Comisia Europeană, precum şi în domeniul restructurării întreprinderilor publice aflate în dificultate.

 

Cătălina Nacev este Avocat senior coordonator pentru practica de Servicii financiare şi pieţe de capital a D&B, domeniile sale de expertiză incluzând dreptul bancar, asigurări, protecţia datelor cu caracter personal şi drept societar. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a unui master în Carieră Judiciară în cadrul aceleiaşi instituţii. Cătălina este membră a Baroului Bucureşti din 2016.

 

Alexandra Iacob, Avocat senior coordonator în departamentul Litigii, este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

 

Adriana-Monica Popa, Avocat senior, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018, devenind membră a Baroului Bucureşti, şi urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii. S-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

 

Ana Maria Vasile, Avocat senior, s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat programul de master în Drept Fiscal la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011.

 

Andreea Toncu, Avocat senior, a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2018. Şi-a început cariera ca avocat stagiar în cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie 2018, în echipa de Concurenţă, fiind specializată în materia concurenţei din domeniile petrol şi gaze, industria farmaceutică, bunuri industriale, ospitalitate.

 

Camelia-Manuela Niţă, Avocat senior, s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi a unui master de Drept al Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii. Este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018.

 

Gabriela Ifrim, Avocat senior, este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi a masterului de Ştiinţe penale al aceleiaşi instituţii. Este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. În aceeaşi lună s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias, domeniile sale de expertiză incluzând dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

 

Iuliana Goşnea, Avocat senior, este membră a Baroului Bucureşti din anul 2017 şi face parte din echipa D&B David şi Baias din martie 2020, fiind specializată în litigii fiscale şi administrative, precum şi în cele de drept vamal. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, urmând ulterior cursurile masterului de Drept Fiscal din cadrul aceleiaşi facultăţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO